Add celeb

Andy Ruiz wiki, rincian lan statistik / profil, umur, bobot, dhuwur, tandha Zodiak




Andy Ruiz kaca Instagram
Top Celebrities on:     |      |      |      |      |      |   



Andy Ruiz Statistik, profil, bobot, dhuwur, tandha Zodiak

jeneng nyata:Andrés Ponce Ruiz Jr.
carane dhuwur punika Andy Ruiz?187 cm / 6 ft 2 in (dhuwur)
Nalika lair Andy Ruiz?11 September 1989
Carane lawas iku Andy Ruiz ing 2020?30 taun (umur)
Where ana ditakdirake Andy Ruiz?Imperial Valley, California, US (birthplace)
Residence:Los Angeles, CA, US
Nama:Destroyer
Zodiak tandha:Virgo
Worth net: $ 5.000.000



kapentingan pangguna ing Andy Ruiz liwat wektu - pengaruh ing searches

kapentingan pangguna ing Andy Ruiz dening wilayah

Social Media Statistik & Evolutions - Andy Ruiz