Chris Davis (baseball) Wiki, rincian, statistik, profil, umur, bobot, dhuwur -
    Add celeb

Chris Davis (baseball) wiki, rincian lan statistik / profil, umur, bobot, dhuwur, tandha Zodiak




Chris Davis (baseball) kaca Twitter

Top Celebrities on:     |      |      |      |      |      |   



Chris Davis (baseball) Statistik, profil, bobot, dhuwur, tandha Zodiak

jeneng nyata:Christopher Lyn Davis
carane dhuwur punika Chris Davis (baseball)?191 cm / 6 ft 4 in (dhuwur)
Carane akeh ora nimbang Chris Davis (baseball)?104 kg / 229 lbs (bobot)
Nalika lair Chris Davis (baseball)?17 March 1986
Carane lawas iku Chris Davis (baseball) ing 2019?33 taun (umur)
Where ana ditakdirake Chris Davis (baseball)?Longview, Texas, United States (birthplace)
Nama:Chris, Crush Davis
Zodiak tandha:Pisces
selebriti Related: Jill Davis, Ella Davis
Worth net: $ 21.000.000



kapentingan pangguna ing Chris Davis (baseball) liwat wektu - pengaruh ing searches

kapentingan pangguna ing Chris Davis (baseball) dening wilayah

Social Media Statistik & Evolutions - Chris Davis (baseball)

statistik twitter

tanggal pandherekipun
2019-04-2048.506
2019-04-1848.492
2019-04-1648.459
2019-04-1448.301
2019-04-1248.071
2019-04-1047.920