Add celeb

Gowri Nadella wiki, rincian lan statistik / profil, umur, bobot, dhuwur, tandha Zodiak




Gowri Nadella kaca Instagram
Gowri Nadella profile IMDB
Top Celebrities on:     |      |      |      |      |      |   



Gowri Nadella Statistik, profil, bobot, dhuwur, tandha Zodiak

carane dhuwur punika Gowri Nadella?165 cm / 5 ft 5 in (dhuwur)
Carane akeh ora nimbang Gowri Nadella?48 kg / 106 lbs (bobot)
Nalika lair Gowri Nadella?13 February 2004
Carane lawas iku Gowri Nadella ing 2020?16 taun (umur)
Where ana ditakdirake Gowri Nadella?Aurora, Illinois, United States (birthplace)
Zodiak tandha:Aquarius



kapentingan pangguna ing Gowri Nadella liwat wektu - pengaruh ing searches

kapentingan pangguna ing Gowri Nadella dening wilayah

Social Media Statistik & Evolutions - Gowri Nadella