Ja Morant Wiki, rincian, statistik, profil, umur, bobot, dhuwur -
    Add celeb

Ja Morant wiki, rincian lan statistik / profil, umur, bobot, dhuwur, tandha Zodiak



Ja Morant kaca facebook

Ja Morant kaca Twitter

Ja Morant kaca Instagram
Top Celebrities on:     |      |      |      |      |      |   



Ja Morant Statistik, profil, bobot, dhuwur, tandha Zodiak

jeneng nyata:Temetrius Jamel Morant
carane dhuwur punika Ja Morant?190 cm / 6 ft 3 in (dhuwur)
Carane akeh ora nimbang Ja Morant?79 kg / 174 lbs (bobot)
Nalika lair Ja Morant?10 August 1999
Carane lawas iku Ja Morant ing 2019?19 taun (umur)
Where ana ditakdirake Ja Morant?Dalzell, South Carolina, US (birthplace)
Residence:Sumter, South Carolina, US
Nama:Ja
Zodiak tandha:Leo



kapentingan pangguna ing Ja Morant liwat wektu - pengaruh ing searches

kapentingan pangguna ing Ja Morant dening wilayah

Social Media Statistik & Evolutions - Ja Morant

statistik facebook

tanggal nyenengi
2019-03-150

statistik twitter

tanggal pandherekipun
2019-03-25111.769
2019-03-2384.664
2019-03-2137.679
2019-03-1937.144
2019-03-1736.569
2019-03-1536.351
2019-03-1335.874