Jalen Hurts Wiki, rincian, statistik, profil, umur, bobot, dhuwur -
    Add celeb

Jalen Hurts wiki, rincian lan statistik / profil, umur, bobot, dhuwur, tandha Zodiak




Jalen Hurts kaca Twitter

Jalen Hurts kaca Instagram
Top Celebrities on:     |      |      |      |      |      |   



Jalen Hurts Statistik, profil, bobot, dhuwur, tandha Zodiak

carane dhuwur punika Jalen Hurts?188 cm / 6 ft 3 in (dhuwur)
Carane akeh ora nimbang Jalen Hurts?99 kg / 218 lbs (bobot)
Nalika lair Jalen Hurts?07 August 1998
Carane lawas iku Jalen Hurts ing 2019?20 taun (umur)
Where ana ditakdirake Jalen Hurts?Channelview, Texas, US (birthplace)
Residence:Texas, Alabama, US
Zodiak tandha:Leo
selebriti Related: Averion Hurts, Pamela Hurts



kapentingan pangguna ing Jalen Hurts liwat wektu - pengaruh ing searches

kapentingan pangguna ing Jalen Hurts dening wilayah

Social Media Statistik & Evolutions - Jalen Hurts

statistik twitter

tanggal pandherekipun
2019-01-20177.823
2019-01-18173.486
2019-01-16163.269
2019-01-14162.186
2019-01-12160.262