John F. Kennedy Jr. Wiki, rincian, statistik, profil, umur, bobot, dhuwur -
    Add celeb

John F. Kennedy Jr. wiki, rincian lan statistik / profil, umur, bobot, dhuwur, tandha Zodiak




John F. Kennedy Jr. profile IMDB
Top Celebrities on:     |      |      |      |      |      |   



John F. Kennedy Jr. Statistik, profil, bobot, dhuwur, tandha Zodiak

jeneng nyata:John Fitzgerald Kennedy Jr.
carane dhuwur punika John F. Kennedy Jr.?185 cm / 6 ft 1 in (dhuwur)
Nalika lair John F. Kennedy Jr.?25 November 1960
mati:16.07.1999
urip:38 taun
Where ana ditakdirake John F. Kennedy Jr.?Washington, D.C., United States (birthplace)
Nama:JFK Jr., John-John
Zodiak tandha:Sagittarius
selebriti Related: Carolyn Bessette-Kennedy



kapentingan pangguna ing John F. Kennedy Jr. liwat wektu - pengaruh ing searches

kapentingan pangguna ing John F. Kennedy Jr. dening wilayah

Social Media Statistik & Evolutions - John F. Kennedy Jr.