JonBenet Ramsey Wiki, rincian, statistik, profil, umur, bobot, dhuwur -
    Add celeb

JonBenet Ramsey wiki, rincian lan statistik / profil, umur, bobot, dhuwur, tandha Zodiak




JonBenet Ramsey profile IMDB
Top Celebrities on:     |      |      |      |      |      |   



JonBenet Ramsey Statistik, profil, bobot, dhuwur, tandha Zodiak

jeneng nyata:JonBenét Patricia Ramsey
carane dhuwur punika JonBenet Ramsey?140 cm / 4 ft 8 in (dhuwur)
Carane akeh ora nimbang JonBenet Ramsey?38 kg / 84 lbs (bobot)
Nalika lair JonBenet Ramsey?06 August 1990
mati:25.12.1996
urip:6 taun
Where ana ditakdirake JonBenet Ramsey?Atlanta, Georgia, US (birthplace)
Zodiak tandha:Leo
selebriti Related: Burke Ramsey, Elizabeth Pasch Ramsey, John Andrew Ramsey, Melinda Ramsey, John Bennett Ramsey, Patsy Ramsey



kapentingan pangguna ing JonBenet Ramsey liwat wektu - pengaruh ing searches

kapentingan pangguna ing JonBenet Ramsey dening wilayah

Social Media Statistik & Evolutions - JonBenet Ramsey