Add celeb

Keanu Reeves wiki, rincian lan statistik / profil, umur, bobot, dhuwur, tandha Zodiak

Alexa 184795





Keanu Reeves profile IMDB
Top Celebrities on:     |      |      |      |      |      |   



Keanu Reeves Statistik, profil, bobot, dhuwur, tandha Zodiak

jeneng nyata:Keanu Charles Reeves kee-AH-noo
carane dhuwur punika Keanu Reeves?186 cm / 6 ft 2 in (dhuwur)
Nalika lair Keanu Reeves?02 September 1964
Carane lawas iku Keanu Reeves ing 2020?56 taun (umur)
Where ana ditakdirake Keanu Reeves?Beirut, Lebanon (birthplace)
Nama:The Wall, The One
Zodiak tandha:Virgo
selebriti Related: Kim Reeves, Karina Miller, Emma Reeves, Patricia Taylor, Samuel Nowlin Reeves Jr., Alexandra Grant
Worth net: $ 350.000.000



kapentingan pangguna ing Keanu Reeves liwat wektu - pengaruh ing searches

kapentingan pangguna ing Keanu Reeves dening wilayah

Social Media Statistik & Evolutions - Keanu Reeves