Kirstjen Nielsen Wiki, rincian, statistik, profil, umur, bobot, dhuwur -
    Add celeb

Kirstjen Nielsen wiki, rincian lan statistik / profil, umur, bobot, dhuwur, tandha Zodiak




Kirstjen Nielsen kaca Twitter

Top Celebrities on:     |      |      |      |      |      |   



Kirstjen Nielsen Statistik, profil, bobot, dhuwur, tandha Zodiak

jeneng nyata:Kirstjen Michele Nielsen
carane dhuwur punika Kirstjen Nielsen?175 cm / 5 ft 9 in (dhuwur)
Nalika lair Kirstjen Nielsen?14 May 1972
Carane lawas iku Kirstjen Nielsen ing 2019?46 taun (umur)
Where ana ditakdirake Kirstjen Nielsen?Colorado Springs, Colorado, US (birthplace)
Residence:Washington, DC, US
Zodiak tandha:Taurus
Worth net: $ 1.000.000



kapentingan pangguna ing Kirstjen Nielsen liwat wektu - pengaruh ing searches

kapentingan pangguna ing Kirstjen Nielsen dening wilayah

Social Media Statistik & Evolutions - Kirstjen Nielsen

statistik twitter

tanggal pandherekipun
2019-03-25118.653
2019-03-23118.389
2019-03-21118.003
2019-03-19117.629
2019-03-17117.315
2019-03-15116.839
2019-03-13116.459
2019-03-11116.087
2019-03-09115.301