Add celeb

Phil Niekro wiki, rincian lan statistik / profil, umur, bobot, dhuwur, tandha Zodiak




Top Celebrities on:     |      |      |      |      |      |   



Phil Niekro Statistik, profil, bobot, dhuwur, tandha Zodiak

jeneng nyata:Philip Henry Niekro
carane dhuwur punika Phil Niekro?185 cm / 6 ft 1 in (dhuwur)
Carane akeh ora nimbang Phil Niekro?82 kg / 181 lbs (bobot)
Nalika lair Phil Niekro?01 April 1939
mati:26.12.2020
urip:81 taun
Where ana ditakdirake Phil Niekro?Blaine, Ohio, United States (birthplace)
Nama:Knucksie
Zodiak tandha:Aries
selebriti Related: Nancy Niekro, Joe Niekro



kapentingan pangguna ing Phil Niekro liwat wektu - pengaruh ing searches

kapentingan pangguna ing Phil Niekro dening wilayah

Social Media Statistik & Evolutions - Phil Niekro