Zion Williamson Wiki, rincian, statistik, profil, umur, bobot, dhuwur -
    Add celeb

Zion Williamson wiki, rincian lan statistik / profil, umur, bobot, dhuwur, tandha Zodiak




Zion Williamson kaca Twitter

Zion Williamson kaca Instagram
Top Celebrities on:     |      |      |      |      |      |   



Zion Williamson Statistik, profil, bobot, dhuwur, tandha Zodiak

jeneng nyata:Zion Lateef Williamson
carane dhuwur punika Zion Williamson?201 cm / 6 ft 8 in (dhuwur)
Carane akeh ora nimbang Zion Williamson?132 kg / 291 lbs (bobot)
Nalika lair Zion Williamson?06 July 2000
Carane lawas iku Zion Williamson ing 2019?18 taun (umur)
Where ana ditakdirake Zion Williamson?Salisbury, North Carolina, US (birthplace)
Zodiak tandha:Cancer
selebriti Related: Sharonda Sampson, Lateef Williamson
Worth net: $ 800.000



kapentingan pangguna ing Zion Williamson liwat wektu - pengaruh ing searches

kapentingan pangguna ing Zion Williamson dening wilayah

Social Media Statistik & Evolutions - Zion Williamson

statistik twitter

tanggal pandherekipun
2019-02-17199.313
2019-02-15198.413
2019-02-13197.062
2019-02-11196.192
2019-02-09193.936
2019-02-07193.422
2019-02-05192.768
2019-02-03191.889
2019-02-01190.949
2019-01-30190.106
2019-01-28189.254
2019-01-26188.828
2019-01-24188.365